Шарън Стоун повтори великата сцена от "Първичен инстинкт"

Актуални новини
12:53 - 12 Ноември 2019
11681
Шарън Стоун повтори великата сцена от "Първичен инстинкт"

Шарън Стоун пресъздаде култовата сцена от филма "Първичен инстинкт". Това се случи по време на наградите на списание GQ, които се проведоха в Берлин. 61-годишната актриса, която бе избрана за Жена на годината, изглеждаше зашеметяващо. Тя бе избрала къса рокля с дълбоко деколте.

След като получи наградата си, Стоун реши да произнесе речта си седнала на стол, но с дребен, но забележителен елемент - пресъздавайки отново култовото си движение от преди 27 години. Става въпрос за онзи момент в който героинята на Шарън - Катрин Трамел, е на разпит в полицията. Докато е затрупвана с въпроси, тя разсейва полицаите, сред които и Майкъл Дъглас, като кръстосва крака и за част от секундата става видно, че не носи бельо.,

Сцената е скандална за времето си, а към днешна дата е смятана за една от най-култовите в съвременната кино история. "Мисля, че "Първичен инстинкт" беше заснет в точното време. Той изрази всички наши страхове и съмнения. Тогава жените тъкмо започваха борбата за правата си", каза Стоун в интервю за списание Allure.

"Това е интригуващ филм днес, но може ли да се снима сега? Съмнявам се, че би се превърнал в сензация, както по онова време", сподели актрисата.

Във филма, известен с откровените си сцени, детективът Ники (Майкъл Дъглас) има връзка с основния заподозрян за убийство - Шарън Стоун, която разследва.