Шеф Манчев и новата му - бесни чалгари

Бизнесдамата Ива Бека е първа дружка с Анелия

Топ
20:15 - 12 Януари 2022
12977
Шеф Манчев и новата му - бесни чалгари

Фенове на кулинарния гуру шеф Иван Манчев и новата му изгора Ива Бека с изненада видяха своите фаворити да се потят под ритмите на бясна чалга.

Двамата се появиха наскоро в столично заведение, за да отпразнуват с кръшни танци имените си дни и трудно останаха незабелязани от присъстващите.

Любопитна подробност е, че звездната двойка бе избрала еднакъв дрескод - в черно, какъвто бе и избора на поп фолк дивата на вечерта - Анелия. Дали е случайно или не, можем само да гадаем.

Известно е, че Анелия и Ива са близки приятелки и дори често споделят семейни празници заедно, така че спокойно можем да предположим, че идеята да са със сходни тоалети, никак не е случаен.

Факт е също, че откакто е с блондинката шеф Иван Манчев сякаш е чисто нов човек и както е видно - с доста бурен нощен живот. Припомняме, че готвачът първо се разведе с Марина Манчева, с която имат две деца, заради тогавашната си приятелка Цветомила, от която пък има син Александър. Само 4 месеца по-късно двамата се разделиха. И на хоризонта се появи Ива Бека, с която поне засега изглеждат лика прилика