Шеф Манчев отново коли и беси в „Кошмари в кухнята“

Шоуто започва от 24 октомври и ще се излъчва всеки четвъртък от 22.00 ч.

През ключалката
15:10 - 17 Октомври 2019
1565
Шеф Манчев отново коли и беси в „Кошмари в кухнята“

Предаването „Кошмари в кухнята“ се завръща. То ще се излъчва всеки четвъртък от 24 октомври в 22.00 ч. по Нова тв. "Кошмари в кухнята“ ще среща зрителите с виртуоза в кухнята шеф Манчев. Той ще разкаже невероятните истории на собственици на ресторанти от различни краища на България, а и не само.

В познатия си стил, шеф Манчев ще покаже какво трябва да избягват и на какво да обръщат внимание хората, които се занимават или възнамеряват да се занимават с този бизнес.  

В епизода на „Кошмари в кухнята“ следващия четвъртък шеф Манчев се заема със сериозно предизвикателство в кухнята на заведение за бързо хранене. Гостилница „Йорк“ отваря врати преди години в град Бургас. Това заведение предлага традиционни български ястия и обслужва над 150 души ежедневно, но собствениците губят контрол над бизнеса си и ресторантът с голям оборот започва да работи на загуба.

Следва спасителна мисия извън рамките на страната. Кулинарният експерт се отправя на дълъг път - първо по въздух, а после и по вода, с крайна цел остров Райхенау в Германия, за да помогне на собственици на български ресторант. Каква е причината туристи и местни да подминават заведението, зрителите могат да проследят вечерта на 31 октомври.

Шеф Манчев ще се насочи и към арт заведение по молба на млада и артистична двойка в следващата спирка на „Кошмари в кухнята“. Решен да помогне, той се захваща с мисията да разбере къде е ахилесовата пета на ресторант „Харизма“, който се намира в град София. С отварянето на менюто е учуден от нестандартните имена на ястията, а при пристигането им установява и редица други грешки.