Шеф на Лудогорец разби "Стани богат", футболистите гледат, вместо да тренират

Владислав Трифонов успя да спечели 10 000 лева с помощта на култовия Мартин Иванов

Шоу
08:30 - 06 Октомври 2022
23550
Шеф на Лудогорец разби "Стани богат", футболистите гледат, вместо да тренират

Противно на всеобщото мнение, че свързаните с футбола не блестят с особен интелект, пресаташето на Лудогорец Владислав Трифонов се представи много успешно в "Стани богат" и успя да спечели 10 000 лева. Бившият спортен журналист впечатли водещия Михаил Билалов и зрителите с познанията в различни области, които го отведоха доста напред в популярната игра. 

Трифонов, който е десеткратен шампион с Лудогорец, стигна до въпрос за 20 хиляди лева: "Наследницата на коя фамилия строи имение в продължение на 38 години с цел в него да живеят духове?". Главният човек в пресслужбата на клуба от Разград реши да се откаже, а верният отговор беше Уинчестър. 
 
По-рано в играта Трифонов се довери на Мартин Иванов за жокер "Oбади се на приятел". Популярният с успешните си участия в много игри мъжага, който в момента работи в "Голямото преследване", му даде верен отговор на въпрос за 5000 лева - "На кого се смята, че е кръстено гигантското дърво секвоя?" (Индиански вожд).

Футболистите на Лудогорец също с интерес проследиха играта на Владислав Трифонов. Участието му в "Стани богат" беше излъчено снощи, докато шампионите на България са във Финландия, където тази вечер имат мач от Лига Европа. От 19:45 часа "орлите" се изправят срещу местния ХИК Хелзинки.

Звездата Кирил Десподов бе един от първите, поздравили Трифонов за успешното представяне в "Стани богат". Националът публикува кадри в социалните мрежи от това как отборът следи играта.