Шеф Петров се забърка в лют скандал с Разлог: Гнило място, храната е за боклука!

Най-скапаното място, на което съм ял някога!, недоволства готвачът от обслужването в известен хотелски комплекс

Новини
17:02 - 04 Януари 2024
9334
Шеф Петров се забърка в лют скандал с Разлог: Гнило място, храната е за боклука!

Цапнатият през устата кулинар - шеф Борис Петров, отново предизвика грандиозен скандал. Готвачът не спира да се кара с всеки, който му се изпречи на пътя, а социалните си мрежи ползва за изобличаване на виновниците.

Наскоро той посети модерен комплекс край Разлог, което е притегателен център е много бизнесмени, политици и хора от шоубизнеса. И той реши да провери защо е предпочитано място от хората с пари.

Със сигурност от комплекса съжаляват, че са го допуснали до терена си, тъй като Борис Петров е вдигнал нечуван скандал, а след това описа всичко в профила си във Фейсбук.

"Пирин Голф кънтри клуб" - място за снимки. Единствено! Решихме да си направим празничен обяд в ресторанта с най-големи претенции на юг от Благоевград.

Голяма грешка!

Всъщност мястото е разкошно, красиво. Но всичко дотам. Сядаш на масата и започват проблемите. Още от управителя, подстриган като борец с кисела муцуна, нареждащ на висок тон на персонала.

Храната е директно за кофата!

Толкова посредствено е всичко, че няма как да го опиша. Иначе на обяд на 31-ви си заобиколен от цялата "гъзария" на България - политици и бизнесмени по европрограми. Абе, тарикати всички! Знаете ли какво си мисля? Че тези хора, които обядват там, заслужават точно това. Нищо повече.

Трябва спешен, нов мениджмънт, далеч от фамилията.

Оцеляват единствено, защото публиката е от горепосочената прослойка, които имат критерии само за пари, но нищо друго. Иначе са чао!

Най-скапаното място, на което съм ял някога!

Чувствам се обиден!

Лъскаво отвън, гнило отвътре!", написа Петров в профила си.