Шеф Токев се завръща в нова компания

Нещо за четене
13:04 - 24 Юни 2021
4106
Шеф Токев се завръща в нова компания

Предаването за кулинарен туризъм “Ловци на храна” се завръща с нов шести сезон в ефира на bTV през септември, за да отведе зрителите на ново необикновено пътешествие сред непознати, приказни места и слънчеви дестинации - в търсене на традиционни и любопитни вкусове, рецепти, природни богатства и вдъхновяващи истории.
 
Главният приключенец шеф Андре Токев и този път обещава вкусни, оригинално поднесени и неочаквани рецепти от различни краища на страната, а не за първи път ще поведе зрителите и извън пределите й. Озаглавен “Ловци на храна: От близо и далеч”, акцент в сезона ще e преплитането на култури и традиции, както и незабравимите срещи с чужденци, живеещи в България и българи, избрали да живеят извън родината. 

Приключението ще бъде поднесено в две части: епизоди от България и такива от Италия. В търсене на тайните на вълшебната италианска кухня, шеф Токев ще се довери на италианския шеф Марко Лукиари, с който заедно ще разкрият пред зрителите приказни кътчета и слънчеви рецепти от Южна Италия. 

Шеф Марко Лукиари
 
В епизодите от България верен спътник на Токев ще бъде актьорът Константин Таквор, познат на зрителите на bTV от последния сезон на Мастършеф. Двамата ще посетят различни краища на страната ни, за да разкрият за всички пред екраните неочаквани рецепти и чудните истории, които крият те.