Шефът на сините фенове не знае дали са атакували Паметника на Съветската армия

Спорт
13:35 - 18 Август 2023
3245
Шефът на сините фенове не знае дали са атакували Паметника на Съветската армия

"Служители в медиитe ми звънят да ме питат дали зная, че "фенове на Левски" са атакували МОЧА снощи?

Не, не зная кои са хората зад тази проява и дали са Левскари, но ги поздравявам искрено и се надявам, че са", пише във фейсбук профила си председателят на Националния фен клуб на ФК „Левски“ Степан Хиндлиян.

"Националният клуб на привържениците на Левски многократно е заявявал позицията си по отношение на "сквернящия небето и земята" съветско комунистически пропаганден символ.

Тотеми от човеконенавиствия режим на болшевиките психопати изобилстват във всички големи градове на страната, а центърът на София прелива от такива.

МОЧА и останалите разделящи обществото комунистически символи трябва да отидат при мавзолея на един от най-големите национални предатели Г. Димитров. А бранещите ги морозовци от палатките и реалните копейки от социалните мрежи поставени под запрещение.

Вместо това обществото спори, а институциите тупкат топката дали "Ванка с танка" да продължи да облъчва едноклетъчните представители на социума, или да го пратят в музея на "комунистическото изкуство", който е гнусна пропаганда от модерен тип. Да бяхте направили една детска градина на мястото на музея от една страна. От друга - историята на България е пълна с хора, които заслужават паметници в Княжеската градина!", пише още Хиндлиян. 

Сигналът бил подаден в 23,45 ч. Минути по-рано фенове на "Левски" нападнали палатковия лагер пред Паметника на съветската армия, счупили плочата на монумента.  Замеряли с димки и други хората в лагера. Атаката е станала около час след победата на "сините" над израелския "Апоел" (Беер Шева) с 2:1.