Шефовете в Би Ти Ви: Кадиев, още едно закъснение и си аут!

Новини
14:10 - 24 Юни 2021
5751
Шефовете в Би Ти Ви: Кадиев, още едно закъснение и си аут!

Атрактивният тв водещ Сашо Кадиев го удари на уволнение. Актьорът сътвори пореден гаф, като закъсня за ефира на „Преди обед” и отново изправи косите на екранната си партньорка Деси Стоянова, която редовно се оплаква от тоталната му липса на дисциплина.   

Към 9,30 ч.,  новинарката пак трябваше да се чуди как да обяснява отсъствието на Кадиев. С репортерката Рая Пеева дори спретнаха диалог за причината, довела до закъснението на Кадиев. 

Закъснението на Кадиев обаче, отприщи серия от любопитни признания в ефир. Първо Рая Пеева призна как заради успиване не е отишла да играе в детско представление. Събудила се чак в 12:30, когато постановката била отдавна изиграна от колегите й. За щастие в театъра имало втори, дублиращ екип и така отсъствието й било покрито. "Не казах какво съм правила предната вечер, за да не ме уволнят. Няма да го кажа и сега, защото може и оттук за ме уволнят", засмя се Рая.

След това и Деси Стоянова не скри, че е закъсняла за работа, само че един-единствен път. Появила се в телевизията 20 минути по-късно, отколкото планирала, а този ден бил важен, тъй като по сценарий със Сашо трябвало да изкачват фасадата на НДК и Деси искала да е на терен по-рано от обикновено. Закъснението й обаче не спънало ефира.

В крайна сметка Сашо Кадиев влетя в студиото с 40 минути закъснение и заяви, че... тъй като днес е Еньовден, е спазил стара семейна традиция - да бере билки призори. Станал в 4:30 ч. и хванал гората, където обаче се оказал без покритие на телефона и така и не могъл да предупреди. Оправданието на актьора обаче не развесели колегите му и сащиса зрителите.