Шест са фаворитите за мениджър на Юнайтед

Спорт
14:22 - 25 Ноември 2021
1602
Шест са фаворитите за мениджър на Юнайтед

Ръководството на Манчестър Юнайтед се е концентрирало върху идеята за назначаване на временен мениджър на тима до края на сезона, съобщава пресата в Англия.

“Червените дяволи” се надяваха да назначат Маурисио Почетино след уволнението на Оле Гунар Солскяер в неделя, но в последно време са се разколебали, тъй като са получили индикации, че от ръководството на парижани не са склонни да освободят аржентинеца.

Усещането на ръководните фактори на “Олд Трафорд” е, че от ПСЖ не желаят да бъдат засегнати на ниво его и поради тази причина няма да позволят на аржентинеца да напусне преди края на сезона.

Именно поради тази причина те са се насочили към четири основни варианта за наставник, който да застане начело на тима до лятото и това са Люсиен Фавр, който за последно бе начело на Борусия (Дортмунд), Руди Гарсия, който бе начело на Лион, Пауло Фонсека и Ернесто Велверде, за последно Барселона.

Ралф Рангник също продължава да е част от списъка на шефовете на “Олд Трафорд”, но е на по-задно място, тъй като има работа като спортен директор на Локомотив (Москва), което усложнява назначаването му.