Шестото дете на Алек Болдуин е сурогатче

Двойката е заложила на сигурно след спонтанния аборт през 2019-а

Свят
12:32 - 05 Март 2021
1751
Шестото дете на Алек Болдуин е сурогатче

Новината за появата на шестото дете на холивудския актьор Алек Болдуин и съпругата му, инструкторката по йога Хилария Болдуин, повдигна много въпроси, защото петият им наследник се роди едва преди няколко месеца.

Хилария разкри подробности около появата на най-малкото им момиченце. Стана ясно, че бебето се е появило на бял свят чрез сурогатна майка. Новороденото им момиченце се казва Луция, разкри Хилария.

"Сърцата ни са изпълнени с толкова много благодарност. Децата толкова много жадуваха да имат малка сестра. Много от вас може би си спомнят загубата на сестра им в края на 2019 г. Няма ден, в който да не ни боли заради дъщеря ни. Когато разбрах, че бебето ни е починало, казах на децата ни, че сестра им ще дойде, но не по това време. Нищо никога няма да я замести, но две прекрасни души са влезли в живота ни и ние сме смирени да ги познаваме. Децата ни бяха смели по време на огромната скръб - по-смели от нас... и те даваха надежда. Да изпиташ и приемеш възходи и падения в живота е предизвикателство, но реалност, която всички ние нямаме друг избор, освен да приемем. Научих, че често децата ни са по-мъдри от нас и тяхната мъдрост ни е ръководила. Нашето бебе Еду е такава благословия - ние сме толкова щастливи, че го имаме. Ние живеем всеки ден, обвързани и благодарни за всички много специални ангели, които помогнаха да донесем Луция на света. Мария Луция Виктория и Едуардо Поу Лукас: нашите бебета, които внасят светлина в живота ни - почти като близнаци, толкова много ви обичаме", написа Хилария в социалните мрежи към снимка на най-малките й деца.
 
Тридесет и седем годишната Хилария и 62-годишният Алек Болдуин са семейство от юни 2012 г. Двойката има 7-годишна дъщеря, Кармен, и четири момчета - 5-годишния Рафаел, 3-годишния Леонардо, 2-годишния Ромео и малкия Едуардо, за чието раждане съпрузите съобщиха през септември.