ШИК-ШИК: Трябва ли Деси Радева да си смени стилиста?

Мода
17:50 - 29 Юли 2021
18614
ШИК-ШИК: Трябва ли Деси Радева да си смени стилиста?

Визията и стилните рокли, поли, панталони и сака, които носи съпругата на президента - Десислава Радева - подпалиха оживена дискусия в социалните мрежи дали Първата дама трябва да си смени стилиста. Повод за коментарите стана посещението на президентската двойка в родния град на великия Моцарт - Залцбург. Там по покана на австрийския президент Александър Ван дер Белен и съпругата му семейство Радеви отиде на опера, където изгледа знаковата творба на австрийския композитор "Дон Жуан".

Деси Радева отиде в залцбургската опера с дълга черна рокля без ръкав, а Румен Радев бев задължителния за случай черен смокинг с бяла риза и черна папийонка.

Снимки от културното събитие бяха публикувани в официалните профили на държавния глава в социалните мрежи и те дадоха повод за оживената дискусия.

"Госпожа Радева трябва да си смени стилиста. Определено не трябва да носи толкова прибрани деколтета без ръкави. Трябва визуално удължаване на врата чрез дрехи или дълги огърлици, но никога това, което е облякла сега. Истината е, че може да изглежда в пъти по-добре", изказа мнение дама. Друга добавя: "Г-жа Радева е грубо мускулеста и не иска да скрие това-считайки го за гордост и уникалност: вижте ме (ни ...)! Нежност и финес към нея са неприложими дори с друг дизайнер. Нейният стил е - такъв".

"Ако трябва откровено да споделим мнение, то трябва да признаем, че г-н Радев изглежда представително. Лошото е, че г-жа Невена Николова/стилистка на г-жа Радева/ не трябваше да допуска тя с тези широки голи рамене да посети това културно светило - операта. Крайно неподходящ тоалет, който подчертава някой недостатък", коментира друг потребител на социалните мрежи.

Първата дама има и своите защитници: "Въпрос на вкус. Роклята е много стилна, изчистена и елегантна. Изглежда по-добре от другите две дами." 

 Деси Радева с дизайнерката Невена Николова, която работи в Лондон

       

Някои от коментиращите тоалетите на Румен и Десислава Радеви наблягат на факта, че двамата са отишли на опера в чужбина, което е похвално и е доказателство за високото им интелектуално ниво.

"Хора, които гледат и слушат с удоволствие, защото разбират и имат нужда от това изкуство! Е! Не е, като чалгата... Домакините определят протокола! Програмата за пребиваването на делегацията от дадена страна се съобразява и с интелектуалното ниво на гостите! Не си спомням, да са предложили на ББ посещение на опера!!! Е! Не е възпитано да му предложат гасене на пожар", четем още коментари във фейсбук.

В сряда вечерта Десислава Радева придружи съпруга си в Пловдив, където на Античния театър изгледа шоето "Нощ на звездите" с основен герой Енчо Керязов. Първата дама блесна с права рокля до коленете с три четвърти ръкав.

Цветът на тоалета бе черен с пъстър флорален десен. Роклята стоеше изключително добре на стройната фигура на Десислава Радева.