Шик-шик: Вместо маска, Филип Киркоров носи кецове за 1 милион рубли (СНИМКИ+ВИДЕО)

Ексклузивно
21:45 - 12 Август 2020
11354
Шик-шик: Вместо маска, Филип Киркоров носи кецове за 1 милион рубли (СНИМКИ+ВИДЕО)

Ексцентричният Филип Киркоров винаги умее да насочи вниманието към себе си и всеки скандал, свързан с него да обърне в своя полза. Така например по време на презентацията на новата си песен "Ролекс" и на клипа към нея в елитен московски клуб, създадени съвместно с рапъра от арменски произход Давид Манукян, известен като DAVA, руската мега звезда бе нападната от журналистите защо не носи маска на закрити обществени места.  

Роденият във Варна изпълнител не показа ни най-малко смущение, а отговори, че той вече е прекарал коронавируса и в тялото му имало огромно количество антитела. "Направих си тест, въпреки че нямах симптоми, и той се оказа положителен. Изолирах се за 14 дни. След това си направих още едно изследване и резултатите бяха отрицателни", разкри Филип Киркоров пред медиите.

Певецът допълни, че никой от най-близкото му обкръжение не е бил заразен с COVID-19. В интерес на истината до скоро популярният музикант се появяваше дори и на открито със скъпи дизайнерски златни маски, инкрустирани със скъпоценни камъни.

В средата на юли Филип Киркоров позира до плочата си на Алеята на звездите във Витебск, където се провеждат музикални конкурси за възрастни и за деца

А руските медии изчислиха, че за създаването на новия си клип, както и за облеклото и за визията си, с които се появява в "Ролекс", е пръснал толкова пари, колкото за покупката на два двустайни апартамента в Москва. Не е тайна, че певецът от руско-български-арменски произход е един от най-богатите руски шоузвезди.

Руската шоу звезда позира с новите си кецове

Дни преди премиерата на песента и дни преди официално да възобнови публичните си изяви, прекратени заради пандемията, Филип Киркоров се похвали в социалните мрежи с най-новите кецове от лимитираната серия Air Jordan - колаборация между Air Dior на парижката модна къща "Диор" и Nike Jordan на американската компания за спортни стоки "Найк". Киркоров демонстрира селфи от един от най-скъпите магазини в руската столица.

Киркоров е облечен за няколко милиона рубли

Според руските медии певецът е платил за луксозните маратонки, с които дефилира и на премиерата на "Ролекс", 150 000 рубли, което се равнява на 3400 лева. Цената на кецовете на черно в Москва обаче вече е скочила на 1 милион рубли, т.е. 22 700 лева, така че любителят на лукса Киркоров спокойно може да се хвали, че носи бяло-сребърни маратонки за милиони, коментират руските светски издания.

Кралят на руската естрада подари на дуетния си партньор DAVA "Ролекс" за 363 000 лева

В клипа руският Майкъл Джексън се снима с дрехи от най-новата колекция на Louis Vuitton, които бяха представени в света на 31 юли.

Специално за видеото Киркоров и дуетният му партньор DAVA се снимаха със специални зъбни протези от злато, инкрустирани с диаманти и платени лично от Филип.

Певецът се обзаведе със златни зъби на цената на един апартамент в Москва

Говори се, че цената им надхвърля 10 милиона рубли, т.е колкото да си купиш едностайна квартира в идеалния център на Москва. За Краля на руската естрада парите никога не са били проблем и ако пожелае той може да заснеме клип и на Луната или пък на Антарктида и да докара там каквото си пожелае.

Самият Киркоров иронизира всичките си критици и завистници, които се занимават само да коментират колко пари за какво е изхарчил.

В навечерието на премиерата на клипа "Ролекс" певецът публикува в Инстаграм снимки на маратонките си, на дрехите си, с които се изяви в клипа, на зъбните протези, на други луксозни аксесоари и разбира се на известната марка часовници, които той буквално рине във видеото заедно с купища пари. "Взимайте калкулаторите, за да има какво да обсъждате утре", бе саркастичен популярният певец.

В клипа певецът демонстрира и новата си визия - той влиза в образа на рапър с африкански плитки. Непосредствено преди премиерата на клипа Филип Киркоров подари на Давид Манукян часовник "Rolex Pearlmaster 39" с диаманти, който струва около 16 милиона рубли, т.е. около 363 000 лева.

 

Снимки: Официални профили на
Филип Киркоров в Инстаграм и Фейсбук