Шкумбата обявен за издирване

Димитър Туджаров трябва да се яви в музикално студио, за да довърши песен, продуцирана от Игор Марковски

Изповеди
14:00 - 10 Юли 2024
757797
Шкумбата обявен за издирване

Димитър Туджаров- Шкумбата е обявен за издирване! Полунашега, полунасериозно новината в социалните мрежи обяви продуцентът Игор Марковски.

Лицето Димитър Неделчев Туджаров (по прякор "Шкумбата") е обявен за музикално издирване. Моля да се яви да си довърши започнатото в студиото, за да не го търсим ние по един друг (канален) ред!", написа Марковски.

"Песен, която все още не е се е появила на белия свят, вече има забрана (със съответните документи) да бъде излъчвана, разпространявана, мултиплицирана (каквото и да значи това!), като всякакви части от нея ще бъдат строго преследвани и санкционирани!


Забранената песен има за заглавие •Бе Ге Сага• (za onezi, koito mogat da 4etat 4ujdi ezici - •BG Saga•). Който иска да докладва за песента нека звъни на 02/95210ХХ - анонимността е гарантирана - от съображения за сигурност разговорите се записват!", гласи постът на известния продуцент.

Игор Марковски публикува и черно-бяла фотография на Шкумбата. "Снимката е илюстративна. Не е ясно към днешна дата дали лицето не е/или е претърпяло пластична/и операция/и", пише шеговито Игор Марковски.