Шофьор блъсна жена , остави я пред болница и избяга

Случаят е от Варна

Общество
09:00 - 29 Юли 2024
2153
Шофьор блъсна жена, остави я пред болница и избяга

Шофьор блъсна пешеходка във Варна и избяга, след като я закара до входа на болница. За случая сигнализира в социалните мрежи съпругът на пострадалата.

Блъснатата жена е с хематом и наранявания на лицето, с травма на ръката и е била приета за лечение в болница „Света Марина” във Варна. Съпругът ѝ призова за свидетели и издирване на кадри от охранителните камери от улицата и болницата.

В поста си той описва случката по думите на очевидци и казва, че шофьорът дори не е видял, че удря човек и можело и да не спре, ако не са били виковете на околните. По тяхно настояване я е качил в колата, оставил я е на входа на лечебното заведение и е избягал.

Нина Пилева се връщала от обедната си почивка.

„Аз живея на близко. Не видях, че е тръгнала кола. Усетих удара и чух викове. Хората се затичаха да ми помагат. Помогнаха ми да се изправя и ми казаха да отида до болницата. Колата беше тъмносиня, но не съм шофьор и не разбрах каква е колата”, каза тя.

„Съпругата ми се обади по телефона разплакана, в стрес. Тя тръгна да ми обяснява какво се е случило, не съм си мислил за КАТ или 112 в този момент. Веднага тръгнах за болницата, но сме се разминали за минути”, разказа Светлин Пилев, съпругът на пострадалата.

Той призова, ако някои от свидетелите имат подробности, да информират властите.

От МВР съобщиха за NOVA, че са получили сигнал от дежурен лекар и са изпратени екипи на мястото, но тaм няма камери. Очакват да бъдат предоставени кадри от болницата. Разследването по случая продължава.