Шок: Bugatti пусна карбоново яйце на цената на чисто ново „Ламборгини“

Новини
16:22 - 06 Април 2023
1751
Шок: Bugatti пусна карбоново яйце на цената на чисто ново „Ламборгини“

Когато става въпрос за Bugatti, то не можем да очакваме, че френската компания ще продава евтино, но въпреки това, понякога дори и ние оставаме изумени от цените на някои продукти.

Въпреки това, смятаме, че дори и те ще бъдат интересни за клиентите на марката, които могат да отделят близо половин милион лева за карбоново яйце например. Сума, която е достатъчна за покупката на чисто ново Lamborghini Huracan, макар и базово.

Точно така, последният продукт на френската компания е статуетка във формата на яйце направена от карбон. Интересният аксесоар е направен в партньорство с традиционния британски бранд в сферата на луксозните бижута Asperey и

включва диамантена обшивка,

заедно с няколко „танцуващи слончета“ – препратка към една от скулптурите на брата на Еторе Бугати – Рембранд.

Във вътрешността на яйцето пък е скрита миниатюрна скулптура на фабриката на Bugatti, заедно със сребърна фигура на Type 41 Royale Esders. В допълнение, всяко от 111-те продадени яйца ще се предава на собственика си с NFT.

Според изданието nft now, първите 100 яйца ще бъдат продадени на цена между 20 и 30 хиляди евро, докато останалите 11 ще бъдат продадени за над 200 хиляди евро.