ШОК! Футболист си татуира името на бъдещата си дъщеричка, таткото се оказа друг

Приятелката на Винисиус Тобиас Ингрид Лима му е изневерила

През ключалката
18:59 - 18 Октомври 2024
2824
ШОК! Футболист си татуира името на бъдещата си дъщеричка, таткото се оказа друг

Жесток удар понесе бившият футболист от втория отбор на Реал Мадрид Винисиус Тобиас. Настоящият десен защитник на Шахтьор Донецк научил, че дъщеря му всъщност не е от него. Всичко беше цветя и рози в живота на 20-годишния бразилец, когато разбра, че ще става баща. Тогава той обяви, че ще стават родители с половинката му – инфлуенсърката Ингрид Лима.

Футболистът дори си направил татуировка с името на детето - Майте. Той обаче се усъмнил във верността на приятелката си Ингрид. А последвалият тест за бащинство окончателно потвърдил подозренията му.

Винисиус и Ингрид вече не са заедно. Те били двойка в продължение на няколко години, след което се разделили за известно време.

Точно тогава станало ясно, че Ингрид е бременна. Почувствал се на седмото небе от новината, Тобиас дори си направил татуировка с текст: "Майте, обичам те". Сега обаче бразилецът е напълно съкрушен. След резултатите от теста за бащинство Ингрид публично обяви, че двамата окончателно са скъсали.

Бебето се е родило на 8 октомври, но футболистът нито присъства на раждането, нито публикува снимки от събитието.

Тогава Ингрид разясни ситуацията с пост в социалните мрежи: „Както вече целият свят разбра, аз и Винисиус не сме заедно от известно време. Истината е, че имах връзка с друг... поради което решихме да си направим ДНК тест, от който стана ясно, че Майте не е негово дете.

Тя помоли хората да спрат да нападат Винисиус и допълни, че той не е присъствал на раждането по нейна молба.

„Желая му всичко най-хубаво“, завършва поста си тя.