Шок и ужас: Германия излиза в розово на Евро 2024!

Феновете на Бундестима са потресени от избора

Евро 2024
15:40 - 05 Януари 2024
3059
Шок и ужас: Германия излиза в розово на Евро 2024!

Единият от екипите, с които Германия ще играе мачовете си на Евро 2024, ще бъде в розов цвят! Безпрецедентен избор, от който феновете на Бундестима останаха потресени.

Розов цвят в горната част на трикото е вплетен със синьо, което е по-наситено в основата, а отивайки към горната част, поизбледнява и се виждат ромбове, наподобяващи слънчеви лъчи.

Запознати твърдят, че това ще е третият екип на Бундестима и намекват, че отбора на Нагелсман едва ли ще изиграе повече от един двубой с него. Втората разцветка все още се пази в тайна, като най-вероятният нюанс ще е черен.

Разбира се, Adidas произвежда домашния комплект на Германия за надпреварата на Стария континент. Основният екип е намигване към Световното първенство по футбол в Германия през 2006 г.

Титулярната фланелка на Германия е с модерен и изключителен дизайн. Тя, разбира се, е предимно бяла.

Ръкавите са в трикольорния градиент на германското знаме, с бели три ленти над него и ефект, вдъхновен от комплекта за Световната купа през 1994 г. Това създава впечатляващ външен вид.

Върху предната част на домакинския комплект на Германия за Евро 2024 има шарка, съставена от логото на DFB. Това също е вдъхновено от домашния комплект за Световната купа през 1994 г.

Титулярната фланелка на Германия ще бъде налична от март 2024 г. на цена от 100 евро (реплика) и 140-150 евро автентична.