Шок! Малолетни севернокорейки обслужват онлайн секс услуги в Китай

Някои от момичетата са на възраст от 9 години, те биват отвличани или трафикирани

Новини
16:00 - 13 Юни 2019
2425
Шок! Малолетни севернокорейки обслужват онлайн секс услуги в Китай

Хиляди момичета и жени от Северна Корея, някои от които на възраст от 9 години, биват отвличани или трафикирани, за да работят в многомилионната сексуална търговия на Китай.

Това сочи доклад на базираната в Лондон организация с идеална цел Korea Future Initiative (КFI).

Ли Юми е една от тях, която извършва сексуслуги онлайн.

Севернокорейските жени често са заробвани в публични домове, продавани за брак или принуждавани да изпълняват актове пред уеб камери в сателитни градове близо до границите на Китай със Северна Корея. Ако бъдат заловени от китайските власти, те са изправени пред репатриране в Северна Корея, където отношението към престъпниците не буди оптимизъм, съобщава Си Ен Ен, уточнявайки, че не е успяла да провери самостоятелно твърденията в доклада.

Но има и изключения. Оказва се, че с 28-годишната Ли онлайн се свързва не клиент на киберсексуални услуги, а южнокорейски пастор, който обещава да я спаси.

Няма официални статистически данни, които да показват точно колко са севернокорейците, избягали от страната си, където живеят около 25 милиона души. Южна Корея твърди, че е посрещнала повече от 32 000 бегълци от 1998 г. Само през миналата година в страната са успели да пристигнат 1137 севернокорейци, а 85% от тях са жени.

Си Ен Ен цитира думите на Ли, описващи нейния трудов ден: "Някои от мъжете просто искат да говорим, но повечето искаха повече", казва тя.

"Те ще ме помолят да заемам впечатляващи пози, да се събличам и да се докосвам. Трябва да направя всичко, което те поискат."