ШОК! Нежният Кристиан Костов тръгна с охрана, неонацисти плашат да го изнасилят с крак от маса

През ключалката
15:50 - 30 Септември 2021
8498
ШОК! Нежният Кристиан Костов тръгна с охрана, неонацисти плашат да го изнасилят с крак от маса

Нежният певец и герой от "Евровизия" Кристиан Костов, който напоследък твърдо залага на трансджендърска визия, е подложен на непрекъснат тормоз във втората си родина Русия. Голобрадият гласовитко е станал мишена на опасни неонацистки групировки и се движи с охрана в последните месеци, като сериозно обмисля да емигрира, твърдят хора от неговото обкръжение.

Нашенчето се е превърнало в мишена на изключително опасните фашизоиди от организацията "Третата вълна" - руска крайнодясна банда, която се родее с националистите на Марин льо Пен. Костов сам разказа наскоро как е бил подгонен от хомофоби по московските улици и едва е отървал кожата, но това е само малка част от неприятните му изживявания.

С руските неонацисти шега не бива

Кристиан редовно получавал заплахи чрез писма и съобщения в социалните мрежи, в които нацистите го заплашвали със саморазправа заради откровения му "ляв" имидж. "Ще ти напълним задника със спирт и ще те запалим" и "Ще те изнасилим с крак от маса" били сред най-меките оферти, които нашенецът получавал.

Освен това Криси е мишена и на обикновени криминални престъпници, тъй като безгрижно се шляе нагоре-надолу с бижута и чантички "Прада" за по 10-15 000 евро. По тази причина от лятото Костов дискретно е следван от охранител - афгански ветеран, който се грижи на младежа/девойка да не му се случи нещо неприятно.

Кристиан обаче оставал изключително потиснат от драмите и все по-често изразявал желание да напусне твърде нетолерантната към обратните Русия и да се засели във Франция.