Шок от ефира на Би Ти Ви: Васил Божков е сериен изнасилвач!

Цветомир Найденов скандализира със смайващи обвинения срещу бившия си съдружник

Новини
07:58 - 31 Януари 2020
11571
Шок от ефира на Би Ти Ви: Васил Божков е сериен изнасилвач!

Зрелищен панаир сътвори в сутрешния ефир на Би Ти Ви собственикът на „Ефбет” Цветомир Найденов и съдружник на Васил Божков в „Еврофутбол”. Хазартният бос нападна водещия Антон Хекимян и шефът на новините Венелин Петков, че дълго време не са давали гласност за далаверите, които са се вихрели в „Национална лотария”.

„Бях в студиото ви преди 45 дни и всичко ви разказах, но вие нищо не излъчихте, дума не обелихте”, скара се на водещия Цветомир Найденов, не приемайки довода на Хекимян, че Би Ти Ви не е компетентен и разследващ орган. „Не само при вас, и пред „Дневник” дадох 12 часово интервю и нищо. Сега защо ме карате да говоря”, зачуди се театрално Цветомир Найденов.

И секунди по-късно хвърли в ефир скандално обвинение срещу Васил Божков, което едва ли ще успее да докаже. „Този човек е сериен изнасилвач! Има над 100 изнасилвания, включително на непълнолетни. Има жалби, вижте дали не са укрити. И това ли го чувате за първи път?! Ето, казвам ви – както ви донесох документите на 15 декември, така ви казвам и това!“, разпени се Найденов пред слисания Хекимян.

Предния ден, в телефонно интервю по Би Ти Ви, Васил Божков коментира, че сигналите срещу него са подавани от „луди хора”. Очевидно е визирал Цветомир Найденов.

Васил Божков бе обвинен в серия изнасилвания от Цветомир Найденов. Босът на НОВЕ холдинг определя бившия си съдружник като "момче с психически отклонения".

„Страхувам се за живота си. Преди си ходех пеша по 10-15 километра и никога не ме е било страх, а сега ходя с охрана... Питайте Иван Костов защо навремето махна Орешарски като номинация за кмет на София, след като го снимаха при Васил Божков, питайте и американския посланик какво мисли...Васил Божков развива хазартна дейност само в България, но не и в Европейския съюз", в леко несвързан стил Цветомир Найденов засипа с обвинения боса на НОВЕ холдинг.

В края на интервюто Найденов обвини и шефът на "Компютърни престъпления" в ГДБОП Явор Колев като човек със зависимости от Васил Божков. И разказа, че от миналото лято, след като семейството му е влязло в конфликт с Васил Божков, се води само на хартия негов съдружник. „Ние имаме 17%, а той 55%. От лятото са ни спрени парите...”, коментира бизнес отношенията си с Божков собственикът на „Ефбет”.