ШОК: Почина Миро от Биг Брадър

Топ
15:18 - 13 Май 2021 (обновена)
13777
ШОК: Почина Миро от Биг Брадър

Тази сутрин си е отишъл Мирослав Атанасов, когото всички познават като Миро ревльото от "Биг Брадър". Победителят от втория сезон на риалити формата беше само на 40 години, припомня "Блиц".

Все още не е ясна причината, довела до фатален край, нито дали през последните дни той е бил в болница заради някакъв здравословен проблем. 

Миналата година той получи инсулт, от който едва оцеля, но влезе за дълго в специализиран център за рехабилитация. Той бе приет по спешност в столична болница с удар в началото на март 2020 г. 

„40-годишнината ми започна Ударно, в буквалния смисъл на думата, даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница малко в стил Аll inclusive и почти се доближаваше легло, коктейли венозно, до 5 л на ден вливания, три пъти на ден храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на късмет. Сега спокоствие и силна храна“, писа тогава Миро в профила си във фейсбук.