Шок! Рачков откраднал гаджето си от Слави Трифонов

Личности
17:20 - 04 Септември 2020
27945
Шок! Рачков откраднал гаджето си от Слави Трифонов

Димитър Рачков и Слави Трифонов се оказаха баджанаци. Дребният актьор е откраднал плеймейтката Анита Димитрова от леглото на Слави Трифонов, дочу Lupa.bg.

Анита е желана жена

Преди да се хване с комика, силиконката е имала кратка афера с Дългия, но той не пожелал нищо по-сериозно с блондинката и тя бързо се ориентирала към заслепения от прелестите й Митко Рачков. Въпреки че от няколко месеца хасковлийката се кълне в любов на Рачков, тя продължава да симпатизира на Салви и не пропуска да споделя негови изказвания и песни във фейсбука си.

Комикът е известен с ревността си и не реагирал никак добре на явните симпатии на Димитрова към Трифонов. Макар и прясно влюбени, двамата непрекъснато имали скандали заради бившите ѝ или заради настоящи кандидати, които не оставали равнодушни пред пищните форми на блондинката от Хасково. 

Комикът и Слави се сдобриха преди няколко месеца, но днес плеймейтката отново стои между тях

За Анита се знае, че е родом от Хасково, а още като ученичка е участвала в съмнителните конкурси за красота на Митьо Пищова. После вдигнала летвата и грабнала второто място на „Мис Плеймейт“ 2017 година, след това се издържала от танци по нощните клубове. Един ден била поканена да се снима в клип към песен на братя Аргирови, а на снимачната площадка се запознала с Рачков и любовта им пламнала доста бързо.

Очаквайте нови разкрития около силиконовата мъжемелечка и Димитър Рачков само в Lupa.bg