ШОК: Руснак влезе в кръчма в Свети Влас, а колата му цопна в морето

Не се знае какви ще са последствията за турист, който трябва да обясни на компанията за коли под наем какво се е случило 

Новини
11:46 - 01 Август 2019
7765
ШОК: Руснак влезе в кръчма в Свети Влас, а колата му цопна в морето

Нов куриоз по Черноморието развесели туристи и местни в Свети Влас. Руснак, който бил на почивка в курорта, си наел кола под наем.

В късния следобед във вторник той я паркирал на пристанището "Марина Диневи" и се отправил към близкия ресторант, където спокойно седнал и си поръчал за пиене.

В същия момент, автомобилът с бургаска регистрация потеглил към водата, и докато руснакът осъзнае какво се случва, колата вече потъвала в морето. Случайни минувачи заснели случващото се и го качили в социалните мрежи, информира Blitz.bg.

Рано на следващата сутрин кран се опитал да извади превозното средство, но първите опити били неуспешни, защото колата била напълно наводнена, а на повърхността се виждали само рогата на тавана. В крайна сметка автомобилът бил изваден от морето. Не се знае какви са последствията за руския турист, който трябва да обясни на компанията за коли под наем какво се е случило. 

Вижте как вадят автомобила от водата:

https://www.facebook.com/1117890721561353/videos/2455845871326550/?t=7