ШОК! Тъмносиният гуру Илиян Василев прегърна червената Мая

Политика
13:17 - 31 Октомври 2019
3104
ШОК! Тъмносиният гуру Илиян Василев прегърна червената Мая

Поредният пирует наляво от емблема на тъмносиния тинк танк шокира градската десница в навечерието на балотажа. Дипломатът Илиян Василев, основен идеолог на ДБ, открито призова десните да подкрепят Мая Манолова в неделя.

Тъй като лидерите на партиите от ДБ няма да кажат, не е политкоректно, ще го кажа аз. Призовавам отново за гласуване по модела Навални, модела анти-Орбан в Будапеща, срещу кандидатите на статуквото. Гласувалите за Манолова да гласуват за кандидатите на ДБ на балотажа за районни кметове (успех на всички), и съответно гласувалите за ДБ да гласуват за Манолова.

Да си представяш че можеш да победиш Борисов с идейна и политическа стерилност е липса на зрялост. Познавам Ангел Найденов /не близо, но съм се срещал с него/ и трябва да кажа, че е по-атлантик от Борисов. Особено след разрешението за прелитане на С-400 и цирка с предизборните шпионски скандали.

Освен това, победа на Манолова ще балансира контрола на Фандъкова върху СОС. Обратното, при победа на Фандъкова, Борисов ще чуе „конграчулейшънс“ и ще си помисли, че е несменяем.

Но партиите гдето се срамуват и са свенливи да призоват, ще го отчетат като свой успех. Мога да си го позволя. Изборът е протест или конформизъм.

Да, погледнете колко от конформистите са материално мотивирани. А след това се мъчат да ни убедят, че го правят заради идеите.