ШОК! Това Венета Райкова ли е? (ВИДЕО)

През ключалката
16:40 - 15 Октомври 2021
18354
ШОК! Това Венета Райкова ли е? (ВИДЕО)

Венета Райкова хвърли феновете си в тотален шок с новата визия, която демонстрира в социалните мрежи. Известната тв водещата и писателка не прилича изобщо на себе си, като повече напомня невръстната фолкаджийка Сузанита. Хиляди останаха озадачени от промяната и заляха мрежата с версии и догадки.

Според някои Венета е сложила филъри в лицето си, или дори е минала под скалпела на пластичен хирург. Други обаче смятат, че промяната ѝ не се дължи на нищо друго освен на така популярните в момента филтри за подобряване на снимките.

За капак палавата поповчанка публикува и видео с новто си лице. На клипчето 47-годишна Райкова наистина изглежда подмладена и разхубавена, а фенове се чудят на какво може да се дължи това. Някои дори оприличиха водещата на моделката Асдис Ран, а други - на скандалната певица Сузанита. На комплиментите колко свежо изглежда, Венета загадъчно отговаря: "Просто съм в много добро настроение" и "Нещо ми е щастливо напоследък".

Иначе като цяло положителните реакции преобладават: "Бива ли да минават години, а Вие да изглеждате все по-добре!", "По-красива от всякога", "Много си сладка и чаровна", "Изглеждате прекрасно", са само част от суперлативите, с които почитатели на блондинката я заляха.