ШОК: Удар по главата е убил Боб Сагет

Любопитно
03:42 - 10 Февруари 2022
11573
ШОК: Удар по главата е убил Боб Сагет

Семейството на внезапно починалия в началото на януари комик Боб Сагет преди минути оповести окончателните резултати от криминологичната експертиза на тялото на звездата и те са повече от шокиращи. Оказва се, че 65-годишният Сагет е умрял от травма на главата, а не, както се предполагаше, от инфаркт или инсулт.

"Получихме финалното заключение на компетентните органи и смятаме, че сме длъжни да го споделим с всички вас. Според аутопсията смъртта на Боб е настъпила след удар с тъп предмет в задната част на главата. Полицията не предполага участие на други лица. По всяка вероятност той е паднал и се е ударил в хотелската си стая, но не е преценил сериозността на ситуацията и вместо да потърси помощ, е решил да си легне и не се е събудил." Това написа в туитър втората съпруга на актьора Кели Рицо.

Семейството на водещия на "Най-смешните видеоклипове на Америка" чакаше резултатите от доклада след направената аутопсия и затова чак сега коментира смъртта му.

Сагет, който беше намерен мъртъв в хотелската си стая в Орландо в неделя, 9 януари, часове след двучасовото му стендъп шоу, е имал Covid-19 през декември, освен това има тежка семейна обремененост със сърдечно-съдови заболявания. По тази причина се предполагаше, че е станал жертва на сърдечен или мозъчен удар.