Шок в Холивуд: Анджелина наела убиец, който да я ликвидира

В крайна сметка обаче килърът, когото носителката на "Оскар" избрала, спасил живота ѝ

Шоу
16:05 - 29 Юли 2024
5455
Шок в Холивуд: Анджелина наела убиец, който да я ликвидира

Холивудската звезда Анджелина Джоли шокира с демоните, които таи в себе си. Преди години звездата се е борила с толкова тежки психични проблеми, че дори потърсила наемен убиец, който да... отнеме живота ѝ.

Звездата разкрива, че по време на особено мрачен период, когато е била преследвана от мисли за самоубийство на 22-годишна възраст,

е почувствала, че сключването на договор с някого, който да сложи край на живота ѝ, ще бъде по-малко травмиращо за семейството ѝ, отколкото ако тя се самоубие.

Говорейки откровено в предишни интервюта, Джоли, която сега е на 49 години, размишлява върху този бурен период.

Разговаряйки с IMDB, Джоли хвърли бомбата: "Ще прозвучи налудничаво, но имаше момент, в който щях да наема някой да ме убие."

По-късно през 2003 г. тя навлиза по-дълбоко в темата със списание The Face, като обяснява колко изненадващо достъпни са наемните убийци в Ню Йорк.

Продължавайки разказа си за тревожното преживяване, Джоли заявява: "Не е толкова трудно да ги намериш в Ню Йорк.

Колкото и налудничаво да звучи, мисля, че много хора обмислят самоубийство, когато са млади. Бях наясно, че толкова много хора около мен, като майка ми, щяха да се чувстват, сякаш не са дали достатъчно или не са направили достатъчно, ако бях отнела живота си."

"Така че моето решение за това беше някой друг да отнеме живота ми, например при "грабеж", тогава това щеше да е убийство", продължава тя.

В крайна сметка обаче наемният убиец, когото носителката на "Оскар" избрала, спасил живота ѝ.

"Той беше достатъчно порядъчен човек и ме попита дали мога да помисля и да му се обадя отново след два месеца. Нещо се промени в живота ми и реших, че ще издържа", споделя шокиращо Джоли.