Шок в Холивуд: Лайза Минели вече е в инвалидна количка (папарашки снимки)

Нещо за четене
21:31 - 23 Март 2022
9960
Шок в Холивуд: Лайза Минели вече е в инвалидна количка (папарашки снимки)

Лайза Минели вече се придвижва в инвалидна количка, свидетелстват сензационни папарашки снимки. Те са направени през нощта на 22 март в Лос Анджелис, гръмнаха американските таблоиди.

Настаняват Лайза в лимузината БМВ. До нея е колегата й Джордж Хамилтън

Звездата от "Кабаре", която е една от иконите на американската попкултура, изчезна от хоризонта в последните 3 години. Междувременно плъзнаха слухове, че има проблеми със ставите, които намират потвърждение едва сега. Лайза отказва интервюта и участия в шоупрограми в последно време. Тя дори отмени предварително поетия ангажимент да се включи с епизодична роля в продължението на сериала "Сексът и града".

В нощта срещу сряда Лайза бе щракната от папараци на излизане от прочутия италиански ресторант "Il Piccolo" ("Малкият") в източната част на Холивуд. 76-годишната дива бе в компанията на стария си приятел и колега Джордж Хамилтън (82) и още няколко семейни близки. Видно беше, че Минели върви доста трудно, затова от ресторанта я взеха и изпратиха до автомобила й с портативна инвалидна количка. Не е известно дали легендата ползва такава и в ежедневието си.

А бяхме млади... Лайза Минели в "Кабаре", което я направи прочута