Шок в Lupa.bg: Джендърът с тротинетката изнасилен от лесбийка с 20 см пенис-колан (ИЗПОВЕД)

Емили Йорданова се ожали как била поругана на задната седалка от дебела дама, била "малко травмирана"

Шоу
16:15 - 19 Юли 2022
44390
Шок в Lupa.bg: Джендърът с тротинетката изнасилен от лесбийка с 20 см пенис-колан (ИЗПОВЕД)

Трансмомата Емили Йорданова, която доби национална популярност с каскадите по магистралата, където бе засечена да лети със 120 км/час, се оплака, че била изнасилена с пенис-колан, видя репортер на Lupa.bg.

Джендърът твърди, че само преди два дни – в неделя, била поругана на задната седалка на кола от дебела лесбийка, въоръжена с изкуствен пенис. Драматичната история се развива в покрайнините на Правец, където Емили отишла да се види с „прекрасни приятелки”.

Ето цялата драма, разказана от първа ръка, правописът е запазен:

Здравейте! ❤

Днес ще разкажа една тъжна случка! Качвам снимка от Би Ти Ви, защото след този момент се случи нещо, което малко ме травмира!

В неделя (17.07.2022) след участието ми по Би Ти Ви в "Тази неделя" реших да пътувам до Ботевград, за да се видя с едни прекрасни приятелки!

Бях се разбрала с една лесбийка да ме чака на автогарата в Ботевград. Въпросната жена беше родом от Правец и тя реши да отидем в Правец, където да се забавляваме! Беше ме малко страх, но тъй като почти всички приятелки от София ме изоставиха - мен изобщо не ме беше страх! Качих се в колата и и тръгнахме за Правец, където стана нещо, което никога не беше ми се случвало!

И така: Отидохме в Правец, спряхме до един магазин да вземем нещо за хапване и се отправихме към покрайнините на града, някъде в Стара Планина - в гората!  

Първо си говорехме, беседвахме и се смяхме! След което тя (лесбийката) ми предложи да минем на задната седалка. И аз се съгласих, защото бях жадна за свалки, натискания и любов!

И така: Минаваме отзад аз и едрата жена, започваме полека-лека да се сваляме, да се натискаме. Аз започнах да изпадам в транс. Започнах да пребелвам очи, защото ми беше много хубаво. Унасях се от страсти!

Но по едно време нещата се обърнаха и преминаха в друг план от страна на жената!

Както бях легнала под нея, а тя беше върху мен - тя започна да ми предлага: "Да го направим"! Но аз и казах, че не съм си взела пенис-колана и, че няма как да го направим! Но тя веднага откликна и показа, че си е взела нейния колан! Но тук проблема е, че като го видях нейния пенис-колан аз се уплаших, защото беше твърде голям за мен - около 20 см.

В същото време аз започнах да се дърпам и да отказвам секс! Но за съжаление не успях, защото тя беше много по-силна от мен и не можех да се измъкна!

И вече след известна борба и писъци от моя страна, ТЯ МЕ ИЗНАСИЛИ с Колана!

Естествено аз много плаках, защото ме болеше. Все пак тя проникна в мен без да очаквам и то с голям пенис-колан! Много ме болеше, дори имаше и малко кръв и най-важното, че още имам жестока травма от изнасилването!

Накрая, след като тя си свърши работата ме върна към центъра на Правец и ме остави там!

Аз бях много стресирана, болеше ме и също така бях ужасно травмирана от случилото се! Веднага по най-бързия начин се прибрах в София!

Естествено тя е главната виновна, но има и пасивни виновници:

Петя Балчиклиева

Антония Борисова

Силвия Занкова

Миглена, Деси и Добринка

Това са жените, който най-много обичам и харесвам, но за съжаление, те ме изоставиха! Следователно от почти 2 месеца не мога да ги видя, защото явно те не ме искат! Но ако бяхме приятелки, нямаше да се стигне до тази травма!

Все пак аз като нямам приятелки в София, се принуждавам да ходя при непознати от фейсбук по другите градове!

Никога не са ме изнасилвали! Това ми е 1-вия случай, и то от лесбийка!

"Имала съм само 7 опита за изнасилване", но 8-мия е успешен опит! Надявам се скоро травмата да ми отмине!