Шок в Lupa.bg: Линии кокаин лъснаха в "Черешката" на Фънки (фото изобличение)

Нещо за четене
00:51 - 16 Януари 2020
41617
Шок в Lupa.bg: Линии кокаин лъснаха в "Черешката" на Фънки (фото изобличение)

Скандална изцепка лъсна в "Черешката на тортата" в сряда вечерта. Певецът и режисьор Джийсън Брад Люис публикува снимка от вечерята на компанията у Фънки, а на нея освен доволно нахилените физиономии на участниците - Константин, Жана Бергендорф, Фънки и Джийсън, се забеляза смартфон с опънати дебели бели черти върху екрана му.

Белите линии много напомнят на кокаин и най-вероятно са точно това, смятат запознати. А и като се знаят порочните навици на Жана Бергендорф, Коцето и Фънки, най-вероятно компанията се е подкрепяла с "бело" по време на вечерята.

На снимката най-долу, върху черния телефон, се виждат ясно две бели линии. Те най-вероятно са кокаин, приготвен за "освежаване" на участниците

Под фотоса, публикуван във Фейсбук от Джийсън, заваляха десетки коментари, които подчертаха точно това. Някои приеха бялата еуфория на компанията като нещо нормално, но други изказаха възмущението си от бруталната пропаганда в национален ефир. Разбира се, такива кадри не бяха показани в самото предаване, тъй като то се излъчва на запис и сръчните редактори са "изрязали" компромата.

Но снимковия материал, предоставен от младия певец и режисьор Джийсън вероятно са голата задкулисна истина на тазседмичната поредица... Авторът на фотоса обаче не казва нищо по въпроса.