ШОК! Звезда от "Теория на Големия взрив" пипна рак на белия дроб на 43

Кейт Микучи е заклета непушачка, никога не е палила

Шоу
14:50 - 13 Декември 2023
3773
ШОК! Звезда от "Теория на Големия взрив" пипна рак на белия дроб на 43

Звездата от "Теория за Големия взрив" Кейт Микучи е диагностицирана с рак на белия дроб. 43-годишната актриса качи видео в TikTok от болничното си легло през уикенда, публикувайки това, което тя нарече „Sick Tok“, за да информира феновете си за новината.

Тя също така разкри, че след като лекарите са го „уловили много рано“, тя е успяла да се подложи на операция миналата седмица за отстраняване на рака.

„Наистина е странно, защото никога не съм пушила цигари през живота си, така че, знаете ли, това беше изненада“, обясни Микучи, отбелязвайки, че лекарите са го „извадили“ и че тя вече е „добре“.

Видеото завършва със снимка, на която тя лежи в болничното си легло и се усмихва с миниатюрна кутия зърнена закуска в едната ръка и банан в другата.

Звездата от „Гарфънкъл и Оутс“ също разкри как е открила рака на белия дроб, като отговори на въпрос на фен в секцията си за коментари.

„Имаше едно нещо в кръвните ни изследвания, което беше много завишено“, пише тя.

„Така че отидох на лекар, който ми направи няколко прегледа. Той сканира сърцето ми и там забеляза петното в белия ми дроб".

Според Американското онкологично дружество около 20 процента от хората, които умират от рак на белия дроб в Съединените щати всяка година, никога не са пушили или използвали каквато и да е форма на тютюн.