Шокиращ обрат на действието в „Братя“

Култура
18:34 - 15 Октомври 2021
9128
Шокиращ обрат на действието в „Братя“

Съдбата е подготвила шокиращ обрат, който ще постави героите в критични ситуации в петъчния епизод на „Братя“. Лора е в ступор, след като вижда с очите си, че Марин Владов се среща с Оги – най-верния охранител на Топал, за да му предаде специалната отрова, предназначена за ликвидирането на Денис.

Отчаяна, тя отново се опитва да говори с Никсън и със Снежа, но дали някой от тях ще й повярва, за да се опитат заедно да го предпазят? Лора усеща, че моментът е настъпил и във всеки един миг Денис може да бъде убит. В бясна надпревара с времето, уплашената жена поема фатален риск, който застрашава живота й, в името на това да спаси своя любим. Ще постигне ли целта си, преди да е станало твърде късно и каква огромна изненада я очаква?

Пълен обрат настъпва и за Снежа, която вече се е понесла на крилете на надеждата. След като напразно се опита да овладее завръщащите се емоции от миналото, тя постепенно осъзна, че няма как да го направи, защото сърцето й – както преди, така и сега – недвусмислено подсказва, че тя е обичала истински само един мъж в живота си и това е Филип. Недоизживяната любов я обсебва напълно и Снежа се чувства като най-щастливата жена на света.

Предупрежденията на Велин, да не се впуска отново във взаимоотношения с този опасен човек, не я трогват, защото е убедена, че си е заслужила правото да бъде щастлива, ако ще да е за малко. Уверена и влюбена, тя се отдава докрай на момента и е готова да чуе от Филип както възхвала, така и присъда за любовта си. Каква ще бъде повратната точка в техните отношения, която ще промени съдбите им завинаги?

Симеон осъзнава грешката си спрямо Поли и много съжалява, че се е поддал на гневни изблици, като с непремерени думи е наранил любимото момиче. Той търси начини да й се извини за язвителното отношение, но няколко пъти удря на камък. Поли не се впечатлява от подаръците му и дори не иска да разговаря с него. Симо, обаче, не спира да опитва и решава да подготви много специален жест към нея. Какво е намислил, ще успее ли да реализира вълнуващата си идея и дали за връзката им все още има шанс?