Шокираща изповед: Защо преспах с над 130 мъже

Франки Консидин години наред води безразборен полов живот, преди да разбере, че сексуалната зависимост е сериозно психическо заболяване

Нещо за четене
22:00 - 21 Февруари 2020
29203
Шокираща изповед: Защо преспах с над 130 мъже

Шокиращата история на 28-годишна жена, пристрастена към секса, пубикува британския в. "Сън". Франки Консидин признава, че няколко години е водила безразборен сексуален живот, без изобщо да осъзнава, че това е болестно състояние. Днес тя се бори с демоните от миналото си. Признава, че й е трудно и все още не може да даже, че е напълно излекувана от сексуалната си зависимост.

Франкин казва, че е била пристрастена към секса до степен, че понякога преспивала с 4-ма мъже на ден.Не знае точната бройка на партньорите си, но признава, че "със сигурност са над 130 души". Твърди, че не би могла да функционира нормално, без да знае, че вероятно ще получи „следващата доза секс“.

Франки Консидин имала сериозни комплекси за малоценност, които избивала със секс

"Живеех само заради секса. Рядко стигах до оргазъм, по-важно беше да се съвокупля с някого, често напълно непознат. Като се замисля, над 80% от мъжете, с които съм била, не са ме привличали сексуално", откровена е тя. Такъв опустошителен начин на живот оказва негативно влияние не само върху работата и междуличностните отношения, но и върху психическото и физическото здраве. "Скарах се с всичките си приятелки. За тях аз бях една пропаднала ку*ва и не се притесняваха да ми го кажат открито. Затъвах все повече в дебрите на депресията", заявява Франки.

28-годишното момиче страдало от депресия, различни болести, предавани по полов път, и забременяло, без да знае кой е бащата на детето. Докато не установи, че състоянието й е сериозен медицински проблем, тя смятала, че се нуждае от секс заради егото си и заради травмите, причинени от развода на родителите й. Отдавала нимфоманията си и на ниското си самочувствие - "бях убедена, че не съм привлекателна и физическия ми вид отблъсква мъжете".

Франки Консидин днес, когато е напреднала в лечението на сексуалната си зависимост 

Франки Консидин казва пред в. "Сън", че всичко започнало когато била ученичка - само на 13 години, когато родителите й се развели. Тогава тя прекарвала времето си в социалните медии и търсела хора, с които да разговаря. На 14 загубила девствеността си и влезла в първата си дългосрочна връзка, но признава, че не е била вярна. Няколко години по-късно, когато майка й починала, нещата ескалирали. Франки отпаднала от колежа и се отдала на безразборен секс. Преспала с над 80 мъже през следващите 3 години. Дава си сметка, че сексуалните отношения са тушели мъката й по изгубената майка. В един момент от живота си тя правила секс с по 4-ма различни мъже на ден, но и това не било достатъчно.

„Един уикенд през 2012 г. отидох в Брайтън на рожден ден. Срещнах един човек, той дойде в хотелската ми стая и правихме секс. На следващия ден отидох при автомеханик, за да проверя колата си. Правих секс с него и неговия приятел, а по-късно същата нощ имах отношения с друг мъж. Дадох си сметка, че за едно денонощие съм имала полови сношения с четирима различни мъже и се стреснах“, казва момичето. 

С тази снимка британката търсела партньорите си в сайта "Тиндер"

Франки не използвала никаква защита - рядко имала презервативи, затова се заразила от хламидия и HPV. Когато е на 22 години, забременява. Тъй като не знаела кой е бащата на бъдещото дете, решила да направи аборт. 

Същата година се запознава в сайта "Тиндер" с мъж, с когото започва да се среща редовно през 2018 г. и от когото има дъщеря. Връзката бързо се разпаднала заради опустошителния й начин на живот. Тогава, подтикната от него, Франки решава да посети психолог. Така тя била диагностицирана с обсесивна зависимост към секса - сериозно психическо заболяване.

„Облекчението, което почувствах тогава, беше невероятно. Разбрах, че съм такава не по моя вина. Разбрах, че има и други хора като мен, които се страхуват да говорят за проблема си. А, той, повярвайте, е сериозен“, казва Франки днес, подчертавайки, че със своята история иска да помогне на всички в подобна ситуация.

Днес Франки Консидин продължава терапията. Казва, че й е трудно и понякога не успява да се овладее. И апелира хората да са по-внимателни, когато лепят етикети.