Шокираща промяна: Ама това 60-годишната Анита Мейзер ли е?!

Сексбомбата от ромски произход се тунингова и не прилича на себе си

Нещо за четене
01:48 - 12 Октомври 2023
15181
Шокираща промяна: Ама това 60-годишната Анита Мейзер ли е?!

Анита Мейзер е напълно преобразена! Скандалната миска, която преди години бе обвинена за убийството на любовника си по време на перзерзен сексуален акт и дори лежа в затвора заради това, а преди няколко месеца претърпя животоспасяваща операция, направо не прилича на себе си. Циганката, родена с името Айше, никога не е изглеждала така добре.

Припомняме, че през пролетта Анита бе спасена в последния момент от смъртта, след като силиконовите импланти в гърдите й гръмнаха и бе оперирана в Турция. Освен че е подменила имплантите си с по-голям размер, сега Мейзер е заложила и на още тунинг.

Преди 10 години родената с името Айше ромка изглеждаше по-зле, отколкото сега

Анита яко е опънала лицето си. По него няма и следа от бръчки. И прилича на не повече от 30-годишна, макар че всъщност гони 60-те. Мейзер е напълнила и устните си хиалурон. Заложила  е и на няколко леки корекции по тялото си и е наистина неузнаваема

Мейзер още не забравила срещата си със смъртта. Тя всеки ден си спомня за деня, в който за малко да си отиде. И е благодарна на Господ, че я оставя на земята. След всички несгоди, Анита вече се чувства отлично. Изследванията й са идеално и няма причина да се тревожи.

В същото време колоритната ромка продължава да си живее като истинска принцеса в САЩ. Силиконката демонстрира лъскав и охолен живот, въпреки че допреди няколко месеца сама споделеше, че няма и един цент.