Шокиращи кадри! Ченгета изровиха секс играчките на Майкъл Джексън

Осакатени кукли и снимки на страдащи деца и животни изпълват имението на ужаса "Невърленд"

Новини
14:25 - 30 Януари 2019
6441
Шокиращи кадри! Ченгета изровиха секс играчките на Майкъл Джексън

Цели 15 години след като нахлу в имението на Майкъл Джексън "Невърленд" да търси доказателства за обвиненията към Краля в сексуални посегателства над деца, калифорнийската полиция за първи път разпространи кадри от обиска. Шокиращите снимки показват извратени секс играчки, албуми със снимки на страдащи и оскатени животни, апокрифната псевдонаучна публикация "Четвъртият пол" и още куп свидетелства за меко казано обърканите интимни предпочитания на Джако.

Сред най-странните находки е огромен албум със снимки, където детски лица са монтирани върху тела на възрастни мъже. Огромен брой кукли с откъснати крайници и порносписания със садо-мазо насоченост са сред останалите премети, навеждащи на мисълта, че в "Невърленд" се е подвизавал човек със сериозни психически отклонения.

"За мен няма никакво съмнение, че Майкъл Джексън е виновен и в продължение на години е малтретирал сексуално малолетни", твърди Рон Зонен, днес пенсионер, който през 2003-а година води разследването в областната прокуратура на Лос Анджелис. - "Всички хлапета, с които съм говорил, 6 на брой, имаха всички белези на упражнено сексуално насилие. За съжаление обаче не успяхме да съберем необходимите доказателства, а Джако плати на повечето от тях да си мълчат."

Преди броени дни на екран се появи премиерно четиричасовата документална лента „Да напуснеш „Невърленд”, включваща свидетелства от първа ръка на жертви на похожденията на Краля на попа.

Режисирана от британския документалист Дан Рийд, лентата дебютира при огромен интерес на фестивала за независимо кино „Сънданс”. Публиката остана раздвоена по адрес на „Да напуснеш „Невърленд”, а десетки зрители избягаха по средата прожекциите, ужасени от натуралистичното сексуално съдържание. Организаторите на фестивала дори се видяха принудени да осигурят медицински екипи за онези, които бяха физически разтърсени от случващото се на екрана.

Филмът се базира на разказите на 36-годишния днес Уейд Робсън и 40-годишния Джеймс Сейфчук, които през 80-те са хлапета от антуража ма Майкъл Джексън. Двамата разказват открито как Краля ги е изнасилвал многократно и не е пропускал вечер в имението си „Невърленд”, в която да не си легне с някое от невръстните гостенчета. Двете жертви надълго и нашироко обясняват интимните похвати на Джако и дори влизат в подробности за особеностите на гениталиите му, за да докажат истинността на своите твърдения.