ШОКИРАЩО РАЗКРИТИЕ: Извънземните мумии в Перу имали имплантирани телефони!

В гърдите на мистериозните трупове са открити редки метали и сплави, според уфолог са за комуникация в Космоса

Зоната на здрача
18:10 - 30 Септември 2024
5284
ШОКИРАЩО РАЗКРИТИЕ: Извънземните мумии в Перу имали имплантирани телефони!

Извънземните мумии от Перу, за които има много съмнения дали са истински или не, са имали комуникационни устройства като мобилни телефони в телата си.

Уфологът и противоречив журналист Хайме Маусан казва, че учените са открили, че в гърдите на мистериозните трупове са имплантирани редки метали и сплави. Той вярва, че те могат да бъдат междугалактически устройства, използвани за комуникация в Космоса.

Едно от съединенията е рядък метал, наречен осмий, който е потенциално смъртоносен за хората. Мексиканецът Маусан каза: „Вярвам, че това е устройство за комуникация. Наистина не знам как работи, но експертите ще трябва да разследват още по-сериозно какво представляват тези устройства“.

Металът е направен от осмий, който се използва за телекомуникации и сателити в космическата област. „Много е рядък. Не е лесно да се намери и е много, много скъп и освен това е много токсичен. Ако човек има това вътре в себе си, това може да причини голяма травма в тялото или вероятно да го убие“, каза още Маусан, цитиран от "Дейли Стар".

Извънземните мумии от Пери предизвикаха много полемика, след като бяха показани за първи път миналата година. Много скептици смятат, че те са фалшиви и че може да са направени с помощта на различни животински части. Но Маусан настоява, че създанията няма как да са от Земята.