Шон Пен мачка дащна украинка в Италия

Актьорът се разведе с третата си съпруга през 2021-а

Свят
15:08 - 13 Юни 2023
3698
Шон Пен мачка дащна украинка в Италия

Шон Пен е забил 43-годишната актриса от Украйна Олга Коротяева. В момента двойката е на почивка в Италия. Папараци заснеха 62-годишния актьор и избраницата му, докато се мачкат в центъра на Рим.

Шон Пен и Олга Коротяева бяха забелязани за първи път заедно в края на май. Тогава те отидоха на среща в ресторант Nobu в Малибу. Не е известно кога и къде са се запознали. Вероятно това се е случило по време на посещението на Пен в Украйна, където той беше дошъл да подкрепи президента Володимир Зеленски. Коротяева се е снимала в поддържащи роли в телевизионния сериал Мата Хари и във филма "Госпожици". Последната ѝ филмова работа до момента е френският трилър "Взрив".

Новият романс на Шон Пен се случва почти две години след като бившата му съпруга, 31-годишната австралийска актриса Лейла Джордж, подаде молба за развод година след като се ожениха. Актьорът заяви, че той е виновен за раздялата със съпругата си.

Пен отбелязва, че не е изневерявал на Джордж, но признава, че е "поставил други неща - като алкохола" над връзката им.

Шон Пен беше женен за Мадона от 1985 до 1989 г. и за Робин Райт от 1996 до 2010 г. С последната той има две общи деца: дъщеря Дилън, на 32 години, и син Хопър, на 29 години. Известно е също, че е имал кратка афера с Чарлийз Терон.