Шон Пен мляска млада молдовка

Шоу
12:25 - 18 Септември 2024
1288
Шон Пен мляска млада молдовка

Известният холивудски актьор Шон Пен, който е на 64 г., беше сниман да целува младата актриса Валерия Ницов в събота, докато се разхождаха по улиците на Мадрид, Испания.

Пен беше небрежно облечен в черно сако и тъмен панталон, които комбинира със светли кецове. А неговата дама носеше ежедневен бизнес блейзър и чифт черни панталони, с кремава блуза и черни обувки. Тя е молдовска актриса, която е имала само второстепенни проекти, в които е участвала от 2018 г. насам. Точната й възраст не е потвърдена, но се смята, че актрисата е около двадесетте.

Пен беше видян да излиза със сина на президента Джо Байдън, Хънтър Байдън, само преди няколко месеца, докато се наслаждаваше на ергенския си живот след развода си през 2022 г. с австралийската актриса Лейла Джордж. Тя подаде молба за развод от актьора през 2021 г. след само една година брак. Пен вече обяви разпадането на този брак, обвинявайки себе си за провала на връзката. Преди това той беше женен за Мадона от 1985 до 1989 г. и за актрисата Робин Райт от 1996 до 2010 г., от която има две деца - дъщеря Дилън (31) и син Хопър (28), припомни Рage Six.