Шоу: Силвена Роу хвърли дрехите

Известната готвачка е свалила доста килограми

През ключалката
23:35 - 25 Юли 2022
12916
Шоу: Силвена Роу хвърли дрехите

Силвена Роу удиви феновете си със снимка топлес, която публикува в социалните мрежи. Известната готвачка и тв звезда демонстрира новата си форма - тя е свалила доста килограми и дори има плочки на корема.

"Знайте, че най-безценният подарък, който можете да си направите за всеки следващ рожден ден е да се превръщате в по- силна, по- здрава и по-щастлива версия на самите себе си! Вие сте моето вдъхновение! Аз съм това, с което се храня! Аааа, ново Ти-Ви шоу! Скоро! Храна& Секс! Нови ресторанти! Нека живеем, нашият най-чудесен живот!", написа шеф Роу, хвалейки се явно не само с новата си визия, а и с новото си професионално амплоа.

Кой би се вдъхновил от тази снимка?

Публикувах постът вчера, защото години наред аз се разнасям с екстра тегло и в същото време, практикувайки биохакинг, аз успявам да забавя процесът на остаряване, аз успях да въведа промени при себе си!

Тези от вас, които си мислят, че остаряването е неизбежно....защо не , за вас явно е неизбежно! Аз, от друга страна, правя всичко възможно , да избегна тази болест наречена ОСТАРЯВАНЕ! Аз не мога да си позволя да съм обезсилена, прегърбена, натоварена, изсушена!

Аз не искам;

повишено кръвно налягане
висока кръвна захар
излишни телесни мазнини около талията
високи нива на холестерол
високи триглицериди
Да, приятели, влошение на един даже от тези маркери е знак на остаряване на нашите клетки!

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ за мен!

Напълно възможно е да живеете до дълга хронологична възраст без типичните гореспоменати знаци на остаряване! Моята формула - дълга хронологична възраст& намалена и млада биологична възраст!

Не е суетност! Гореспоменатите са част от най - важните маркери на нашето метаболично здраве. Също така, те са знаците на остаряване ...

Тяхното влошаване е начало на най- лошите възпалителни процеси в нас!

Е, не знам за вас , но аз винаги ще избирам здравето, силата , енергията , желанието!

А вие?", написа Силвена Роу.