Шоуто на Армин ван Бюрен се мести на закрито в зала Арена София

Към сета на петкратния носител на титлата „Най-добър диджей в света“ се присъединяват и още трима топ световни артиста Mees Salomѐ, Avalan Rokston и Youna

Новини
10:20 - 16 Август 2024
1200
Шоуто на Армин ван Бюрен се мести на закрито в зала Арена София

Събитието на лятото за феновете на електронната музика у нас – гостуването на легендарния Armin Van Buuren, се мести на закрито и в българския „дом“ на Армин – зала Арена София. Планираното за 30 август мащабно електронно събитие, част от поредицата Sofia Solid, ще се проведе на новата локация на същата дата без необходимост от смяна или презаверка на вече закупените билети.

Промяната на локацията и провеждането на партито в зала Арена София не само ще запази позитивната хронология в историята на всички гостувания на Armin Van Buuren в София, но и ще осигури още по-интензивно и енергично парти преживяване за публиката с удължено времетраене на DJ сета на Армин и включването на още трима топ диджеи и артистите от Нов Цирк с атрактивна съпътстваща програма. По-дългото времетраене на събитието означава повече музика, повече емоции и незабравими моменти.

Окончателната програма на ивента изглежда така:

18:00 Старт

19:00 Youna

20:30 Avalan Rokston

21:45 Mees Salomѐ

23:00 Armin Van Buuren