Шоуто на Рачков най-после става за гледане

Нещо за четене
13:46 - 19 Април 2021
5072
Шоуто на Рачков най-после става за гледане

“Забраненото шоу на Рачков” най-после показа, че може да бъде интересно без чалга, силикон и простотии. В последните си издания забавното предаване предизвика доста негативни коментари заради гостите си и неуважителните въпроси към тях. Подигравателното поведение на Митко Рачков към хората, съгласили се да му гостуват, му навлече сериозен хейт в социалните мрежи, видя Lupa.bg.

Явно продукцията са си взели бележка и снощния епизод на предаването показа наистина интересни гости и въпроси. В неделната вечер срещу водещия застана големият Христо Стоичков, който беше посрещнат на крака. На сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ той сподели за детските си мечти, за началото на професионалната си кариера, силата на дисциплината и подадената ръка.

Стоичков донесе много подаръци на Димитър Рачков, сред които и копие на „Златната обувка“   В края на участието си дойде и моментът за специалната изненада – в студиото влязоха двете дъщери на Стоичков - Мика и Христина, както и внучката му Миа. „Да държиш внуче е по-хубаво от това да държиш „Златната топка“, развълнувано сподели Христо Стоичков. 

"Шоуто на Рачков най-накрая се получи "от до"! Бравос, колеги! P.S. А Ицо е ВЕЛИК!", написа във фейсбук Павел Владимиров. 

Сред останалите гости бяха и актьорите Захари Бахаров и Юлиан Вергов, а шеф Шишков приготвяше традиционни български ястия.

Рачков успя да се разстрои и да прочувства зрителите с емоционално слово за българските успехи. За първи път в страницата на шоуто имаше единствено позитивни коментари, без традиционните упреци и забележки. 

Финалът беше поставен от Деси Добрева, Дидо, Маргарита Хранова и Стефан Илчев, които изпяха “Моя страна, моя България”.