Ще има ли „Игра на калмари” втори сезон?

Нещо за четене
20:05 - 10 Ноември 2021
5341
Ще има ли „Игра на калмари” втори сезон?

Може и никой да не очакваше „Игра на калмари” (Squid Game) да се превърне в глобален хит, но е факт, че буквално помете всички класации на Нетфликс.

Когато даден сериал стане толкова успешен, няма как веднага да не се заговори за нов сезон. И с „Игра на калмари” стана същото, но само се говореше. Е, вече можем да кажем, че това говорене стана една идея по-сериозно.

Пред „Асошиейте прес” създателят на сериала Хуанг Донг-хюк казва, че хората просто не са оставили избор както на него, така и на Нетфликс и втори сезон просто трябва да има. Говорител на стрийминг платформата пък е казал пред Си Ен Би Си, че преговори се водят, но все още не се е стигнало до окончателно решение.

Според Хуанг Донг-хюк идеята за втори сезон е в главата му, но не е доразвита и затова не може да се нагърби с прогноза кога евентуално ще започне същинската работа по втори сезон.

Може все още да няма официално дадена зелена светлина от Нетфликс, но сме сигурни, че тя няма да закъснее кой знае колко много, защото едва ли ще пропуснат възможността да развият още „Игра на калмари”в следващ сезон.