Ще има ли Чук-Чук? Мартин Елвис и сексбомбата Денислава се забиват в ефир

Красавицата отсече, че дори не иска да чуе за мъже, след като се е разделила с Иван Рълев

Шоу
19:49 - 16 Февруари 2024
10598
Ще има ли Чук-Чук? Мартин Елвис и сексбомбата Денислава се забиват в ефир

Доста странното дуо Денислава и Мартин - Елвиса отново се събра в ефир, но този път, за да коментира участниците в новия сезон на "Един за друг" в подкаста на шоуто. Блондинката е водеща на подкаста, а първите ѝ гости бяха именно Елвиса и бъбривата певица Роксана, която умело пускаше закачки за отношенията между двамата.

"Вие двамата се дъвчете постоянно, да не сте гаджета?", отсече Роксана, което май успя да смути Дени и Мартин. Въпреки това обаче гласовитата дама продължи да настоява и изтъкна, че ако влязат в шоуто тя ще ги ожени. 

Стана ясно, че Мартин с радост би се пуснал като участник в предаването, но липсата на половинка го спира. Изглежда, че и при Денислава ситуацията е същата, макар и на Св. Валентин да се похвали с букет рози, неизвестно от кого. 

Роксана е сватовница на новата двойка

Доскоро Денислава обясняваше навсякъде, че няма гадже и не иска й да чуе за мъж. Зададоха се и слухове, че се е върнала при бившето си гадже Дани, с когото през 2021 г. участваше в "Един за друг". Сега обаче тя не потвърждава тази информация, а след края на участието ѝ в "Игри на волята" отсече, че дори не иска да чуе за мъже, след като се е разделила с Иван Рълев.

Между Дени и Мартин със сигурност се усещат искри, а дали ще има и чук-чук предстои да разберем.