Ще има ли "пълен цирк" на коронацията на Чарлз III през май заради книгата на Хари?

Британското кралско семейство планира мирни преговори между "резервния" и баща му

Топ
19:30 - 15 Януари 2023
3797
Ще има ли "пълен цирк" на коронацията на Чарлз III през май заради книгата на Хари?

Британското кралско семейство планира мирни преговори, за да не се превърне коронацията на крал Чарлз III през май в "пълен цирк", твърди неделното издание на авторитетния английски вестник "Таймс".

Според добре информиран източник принцовете Уилям и Хари, както и баща им Чарлз ще направят опит за помирение в близките няколко месеца.

"Всичко е въпрос на гъвкавост. Двамата трябва да си стиснат ръцете и да признаят, че не са успели да направят някои неща правилно, а повечето - грешно. Ще е необходима доста сериозна гъвкавост, но може да бъде направено", твърди източникът.

"Хари трябва да дойде в Англия. Да е в една стая с краля и брат си, с още няколко членове на семейството и няколко от "неговите хора", които винаги са го подкрепяли, за да не се чувства в клопка", допълва източникът.

Коронацията на Чарлз е планирана за 6 май. Към момента има противоречиви данни дали Хари и съпругата му Меган Маркъл ще са поканени за церемонията. Чарлз обаче продължава да финансира сина си от собствения си фонд, въпреки проблемите от последните месеци след публикуването на книгата му.