Ще изгорят ли Бионсе и Джей Зи покрай изрода Пи Диди?

Звездите умело "страхуват" конкуренцията от години

Шоу
16:24 - 11 Октомври 2024
5978
Ще изгорят ли Бионсе и Джей Зи покрай изрода Пи Диди?

Арестът на рапъра Пи Диди разкри тъмната страна на световната музикална индустрия. Съпрузите Джей Зи и Бионсе се смятат за негласните Крал и Кралица на Холивуд, притежаващи многомилиардно състояние, бизнес империя и огромно влияние в шоубизнеса. Но след ареста на приятеля им, двамата се оказаха в незавидна позиция.

Според пресата отвъд Океана певиците Адел и Лизо толкова се страхували от Бионсе, че ѝ посветили победите си на наградите "Грами". Но не всички са толкова смели в музикалната индустрия. Много изпълнители подозираха какво Пи Диди, Бионсе и Джей Зи правят с тези, които им пречат или започват да застрашават популярността им, затова се стараеха да се държат по-скромно, а понякога дори омаловажаваха себе си и постиженията си.

Например, когато през 2017 г. на наградите "Грами"певицата Адел се качваше на сцената за статуетката, на лицето ѝ се четеше неподправен страх. Видимо нервна, тя каза тогава в микрофона: "Не мога да приема тази награда, но съм много трогната и благодарна. Моят живот и моята мечта е Бионсе и най-добрият албум за мен е "Лемонейд", той е великолепен и прекрасно замислен. Той е красив и в него се усеща душа, всички видяхме друга твоя страна и я ценим". След това, гледайки към Бионсе, тя произнесе със сълзи на очи: "Ти си нашата светлина" и счупи статуетката си на две.

През 2023 г. изпълнителката Лизо също посвети по-голямата част от благодарствената си реч на "Грами" не на родителите си или на хората, които са я придружавали по пътя към успеха, а на Бионсе. "Ти промени живота ми", призна тя от сцената на съпругата на Джей Зи. "Искам хората да доловят в моята музика това, което ти ме накара да почувствам. Ти определено си артистът на целия ни живот". Единственото логично обяснение, според потребителите в социалните мрежи, за такъв тип поведение е страх за живота си. Казано по-просто, Адел и Лизо са постъпили така, за да не ги възприема Бионсе като свои конкурентки.