Ще оцелеят ли тримата младежи от жестоката катастрофа във Варна?

Новини
21:19 - 13 Август 2019
6125
Ще оцелеят ли тримата младежи от жестоката катастрофа във Варна?

22-годишната Деница Александрова, която пострада много тежко в жестоката катастрофа на новия варненски булевард "Васил Левски", ше живее. Младата дама е изведена от реанимация, съобщиха пред Lupa.bg от пресцентъра на МБАЛ "Света Анна" в морския град. До последно състоянието на девойката бе критично, но пряка опасност за живота й за момента няма.

Колата на младежите бе напълно помляна. Цяло чудо е, че са ги измъкнали живи

Деница е преместена в отделението по ортопедия, тъй като й предстоят множество операции. Тя все още не е контактна и е в силе шок.

От лечебното заведение допълниха, че двамата млади мъже - Атанас Атанасов и Радослав Петров от Сливен, остават в критично състояние на апаратна вентилация в реанимацията. Лекарите се въздържат от всякакви прогнози. Ако оцелеят в следващите 12 часа, имат шанс, коментират близките им.

Полицаи оглеждат произшествието

Инцидентът стана в събота около 22 часа в района на кръстовището с улица "Струга". Лекият автомобил "Пежо", с който пътуваха тримата, се разби в бетонна стена и се разцепи. Двигателят на колата бе на десетки метри от задната част. По първоначални данни шофьорът на пежото е карал с около 115-120 км/ч.

Вчера близки на младите хора призоваха в социалните мрежи, който може да дари кръв за спасяването на животите им. Само за часове десетки се отзоваха.