Ще отиде ли Глория в “Гласът на България”

Примата на фолка няма да заеме мястото на Галена

Нещо за четене
13:38 - 23 Февруари 2023
2622
Ще отиде ли Глория в “Гласът на България”

Глория опроверга твърдение, според което тя е получила покана да заеме мястото на Галена като треньор в “Гласът на България”. В публикацията се казва още, че от обкръжението на Глория отказват да коментират водят ли се преговори с нея, но въпреки натоварения си график, най-вероятно тя ще го направи.

“На този етап не съм получавала покана от “Гласът на България“ – заяви категорично примата на фолка, с което сложи край на спекулациите, които се тиражират в публичното пространство.

Въпреки отговора, феновете на певицата не спират да коментират разгорещено, че това би бил добър избор от страна на организаторите на музикалното риалити и дават своите аргументи, като някои от тях пишат:

“Ще бъде много добре да имаме квалифициран ментор за оценяване на гласови качества и отличаващо се въздействие… Тя е точното попадение за оценка, а и ще изглежда много добре на екран!”,  “Ще бъде прекрасно, ако приеме. Тя е страхотна певица”, “Глория вече е била жури в предаване, ще бъде прекрасно, ако я поканят и тук! Здраве и късмет!”

Припомняме, че веднага след края на предишния сезон на “Гласът на България” Галена обяви, че сама слага край на участието си като ментор и благодари на целия екип и на колегите си за съвместната работа в шоуто.

“Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. #ОтборГалена завинаги ще остане в сърцето ми!” – сподели тя в началото на декември 2022 година.