Ще пламне ли пак война Фънки-Мария?

Чалгаджийката и рокаджията се карат жестоко преди повече от 15 години като жури на "Мюзик Айдъл"

Нещо за четене
22:00 - 20 Февруари 2024
9491
Ще пламне ли пак война Фънки-Мария?

Ще се скарат ли пак в тв ефира Мара Отварачката и Димитър Ковачев-Фънки? Това ще стане ясно тепърва, в разгара на новия сезон на "Като две капки вода", където чалгаджийката е участничка, а рокаджията е член на журито. Жесток скандал крият в миналото фолк певицата и музиканта, припомнят паметливи зрители.

Още по време на първия лайф на "Капките" си пролича старата вражда помежду им, а от екипа очакват скандалът да се разрасне. „С Мария се познаваме много добре от едно несъществуващо вече музикално риалити – "Мюзик Айдъл", където двамата бяхме жури“, припомни музикантът.

В сайта vbox7 има епизод от архивите на шоуто, продуцирано от Иван и Андрей преди повече от 15 години. Оказва се, че Мария и Фънки в действителност трудно да се разбирали като съдии в „Мюзик Айдъл“ и са имали явни пререкания. Музикантът редовно не се съобразявал с оценките на чалга дивата и подхождал с неуважение към лекия жанр.

По време на един от кастингите певицата с прякор Мара Отварачката толкова се обижда на Фънки, че дори хвърля микрофона и си тръгва от студиото.

Според запознати двамата така и не успели да заровят томахавката и враждата помежду им скоро ще се прехвърли на сцената на „Капките“. Както знаем, като жури в риалити шоуто Фънки не е от тези, които си мерят думите, а жанрът, в който Мария се изявява, е един от най-омразните на рокаджията. Очертава се Отварачката да е един от най-жестоко посичаните участници в „Като две капки вода“, пророкуват в шоусредите.

Вижте видеото ТУК