Ще се връща ли на екран Деси Банова?

Нещо за четене
14:55 - 15 Януари 2021
3930
Ще се връща ли на екран Деси Банова?

Жената на Росен Плевнелиев май няма се връща на екран като водеща на прогнозата за времето. Банова има други амбиции и е казала "Чао" на телевизията. След 20 години на екран като водеща на прогнозата за времето къдрокосата блондинка смята да напусне телевизията и да стане бизнесдама. 

Чаровната блондинка слезе от телевизионния екран, когато роди сина си от Росен Плевнелиев. Това стана в първия ден на октомври 2018г. Платеният отпуск по майчинство на бившата синоптичка изтече на 1 октомври миналата година, а в края на ноември свършиха и двата месеца платен отпуск, които й се полагаха за тези две години майчинство. Но тя все още не се е появила обратно на екран, но и не смята да го прави. 

Жената на екс президента на България смятала да се посвети още поне година на сина си Йоан, а след това да измисли ново начинание, за да не скучае, но и да не е прекалено натоварена.

"Росен я гледа като писано яйце. Той има достатъчно възможност, че тя да не работи до края на живота си, но най-вероятно ще подхване някакъв бизнес, за да покаже, че работи", коментират от обкръжението на Банова.