Ще скъса ли Лео ди Каприо с ергенлъка?

Свят
12:59 - 30 Юли 2019
2358
Ще скъса ли Лео ди Каприо с ергенлъка?

Камила Мороне е наполовина аржентинка и наполовина - американка, на което дължи екзотичните си черти. А напоследък името й все по-често е спрягано като възможната бъдеща госпожа Ди Каприо. Актьорът излиза с красивата моделка от близо две години, но нещата изглеждат все по-сериозни.

Двойката упорито се опитва да запази личния си живот в сянка. Папараци обаче все по-често успяват да ги издебнат в мигове на нежности. Освен като модел, Камила  се изявява и като актриса.

Красавицата вече направи впечатление с драматичната си роля в "Мики и мечката" - история за 17-годишна тийнейджърка, която се грижи за баща си - пристрастен към успокоителните ветеран от войната в Ирак.

Британският Vogue дори я определи като "следващото голямо чудо на фестивала в Кан". Дали обаче ще има същия успех и в сърцето на „вечния ерген“ Леонардо Ди Каприо или ще се окаже само поредното завоевание - само времето ще покаже… След година и половина красавицата става на 25, а Лео е известен, че не излиза с жени над въпросната възраст.